لیست اختراعات علي زارعي
فرش هاي كنوني معمولا محصولي يك تكه و با وزن زياد مي باشند كه از الياف هاي موكت يا ماده ي فيبري ديگر ساخته شده اند به همين دليل تميز كردن كامل يا پاكسازي آن دشوار، زمانبر و هزينه بر است. همچنين براي كودكان كه روي فرش چهار دست و پا حركت مي كنند يا هر كسي كه روي آن دراز مي كشد، يا اشخاص حساس به شوينده هاي آلرژي زا خطرناك باشد. در اختراع ارائه شده به دليل دو تيكه بودن طراحي و جنس لايه رويي كه منسوجي از پلي استر است و خصوصياتي مانند سبك بودن، قابل شستشو بودن در ماشين لباسشويي و نداشتن پرز را داراست، معايب بالا را برطرف مي كند.
هدف از اين اختراع توليد كود مايع گوگرد پتاسيم به منظور دفع آفات و تقويت گياهان است. كود توليد شده نسبت به روش هاي قبل حلاليت بيشتري در آب دارد و جذب آن توسط گياهان سريع تر انجام خواهد شد. جهت توليد اين كود ابتدا به مقدار مساوي پتاسيم هيدراكسايد و گوگرد را با هم مخلوط مي كنيم و سپس آهسته آهسته به آن آب اضافه مي كنيم و سپس محلول را تصفيه مي كنيم.
سيني با كلاهك مخروطي ( كنيكال كپ تري) اساس طراحي سيني جديد سيني كلاهكي مي باشد. سيني هاي كلاهكي اولين سيني اختراعي براي سيستم هاي تماس گاز-مايع است. بازده بالا و محدوده عملكردي نسبتا بالاي، از خصوصيات اين نوع سيني ها مي باشد. در سيني جديد با طراحي دو مخروط بر روي نگهدارنده از نيروي مكش ايجاد شده در مخروط كه به دليل تغيير در سطح مقطع و سرعت و سرانجام تغيير در فشار و ايجاد نيروي مكش است، استفاده مي شود. نيروي مكش ايجاد شده باعث نيرو محركه زيادي شده و جريان مايع بر روي سيني را آشفته كرده و به صورت افشانه (spray) در آورده و تماس گاز و مايع در روي سيني را بهبود مي بخشد. در صنعت نفت، گاز و پتروشيمي، سيني هاي بسيار متنوعي وجود دارد كه از روش هاي گوناگون براي تماس بهتر گاز-مايع استفاده مي كنند. در روش حاضر از اين نيروي مكش استفاده شده است. به علت وجود نگهدارنده بر روي سوراخ ها، اين سيني قادر به عمل در يك محدوده وسيع از جريانات گاز و مايع نيز مي باشد.
1- يكي از روش هاي استعمال داروها در خانم ها استعمال واژني جهت بيماري هاي ناحيه واژن مي باشد كه دارو بصورت موضعي آزاد شده و اثر خود را بدون ايجاد عوارض جانبي سيستميك در محل مي گذارد. داروهاي واژينال به شكل قرص ، كرم و اوول وجود دارند و اخيرا بصورت قرص و فيلم مخاط چسب ارائه شده كه به مخاط واژن مي چسبد و داروي خود را بتدريج آزاد مي كند. براي بررسي آزاد سازي دارو در لوله آزمايش از دستگاه ديسولوشن استفاده مي شود. ولي براي بررسي نقش ترشحات واژن در آزاد سازي قرص يا فيلم چسبيده به واژن در محيط آزمايشگاه روش هاي مختلفي مطرح شده است كه بر اساس ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت مي باشد. دستگاه شبيه ساز ترشح واژن بر اساس ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت طراحي شده است كه از طريق يك مخزن بر روي نمونه قرص يا فيلم چسبيده به يك لوله شيشه اي قرار گرفته داخل حمام آبگرم 37 درجه جريان پيدا مي كند و در ظرف پائين دستگاه جمع آوري مي شود. بطوريكه محقق مي تواند در فواصل زماني معين از مايع جمع آوري شده، نمونه برداشته و مقدار داروي آزاد شده را تعيين مقدار نمايد. 2- آزمايش هاي مربوط به آزادسازي دارو ها در لوله آزمايش توسط دستگاه هاي مرسوم ديسولوشن در آزمايشگاه هاي داروسازي انجام مي شده است. ولي روش هايي بررسي آزادسازي در محيطي شبيه واژن محدوديت هاي زيادي براي داروساز به همراه داشته اند و محققين هر كدام به سليقه خود از روشي استفاده كرده اند كه به نظر دستگاه شبيه ساز ترشح واژن اين محدوديت ها را تا حد قابل ملاحظه اي برطرف مي نمايد.براي بررسي نقش ترشحات واژن در مقدار داروي آزاد شده از داروهاي مخاط چسب مورد استفاده در واژن بايد سيستمي طراحي مي شد كه ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت را ايجاد نمايد و اثر آن بر روي مقدار داروي آزاد شده از فيلم يا قرص چسبيده به مخاط واژن را دقيقا نشان دهد. براي شبيه سازي دستگاه شبيه ساز واژن ساخته شد.
محصول پيشين كوكوپيت نام دارد كه فناوري غير بومي و درخت نارگيل توليد مي شود و قبلا كشورهاي حوزه خليج فارس، آفريقا و هندوستان وارد كشور مي شده است و در حال حاضر واردات آن تحريم مي باشد كه به علت بعد مسافت و هزينه كلان كه به محصول افزوده مي شود مقرون به صرفه نمي باشد. براي حل و ارتقاء معضلات پيشين در صنعت كشاورزي فناوري جديد روش متفاوت توليد محيط بستر كشت هيدروپونيك \\"ديت پيت( به معني فراورده خرما)\\" با استفاده از بقاياي درخت نخل(آوندهاي سرشاخه ثمري نخل) طراحي و طي حداقل 3 سال كار پژوهشي و تحقيقاتي در اين زمينه فراهم گرديد. توليد اين فناوري جديد تحت عنوان ديت پيت با استفاده از بقاياي سرشاخه ثمري نخل خرما(آوندهاي چوبي و آبكش) صورت مي گيرد. روش توليد اين فناوري به شرح ذيل مي باشد: مرحله اول: جمع آوري جمع آوري سرشاخه هاي ثمري درخت كه در اصطلاح عاميانه پنگ گفته مي شود به كارگاه توليد. مرحله دوم: خيساندن در آب در اين مرحله سرشاخه ها ي جمع آوري شده را در استخر مخصوص خيسانده مي شود كه اين استخر شامل بدنه بتوني با آبگير مناسب است ارتفا ع آن 1 مترو عرض 820 متر مي باشد اين استخر با جك هاي هيدورليك براي آبكش كردن محصول با فشار مناسب مورد استفاده قرار مي گيرد. مرحله سوم: خشك كردن سرشاخه هاي اشباع شده از آب را با استفاده از كوبيد(ضربه زن) چكشي مخصوص كاملا كوبيده و نرم گرديده تا جايي كه به الياف نخ مانند تبديل گردد.سپس محصول بدست آمده را در زير معرض نور خورشيد قرارداده تا كاملا خشك و شكننده گردد. مرحله چهارم:خرد كردن در اين مرحله بوسيله دستگاه خردكن الماسي با تيغه هاي الماس خرد مي گردد. مرحله پنجم:PH گيري و شورزدايي محصول بدست آمده را براي شوري زدايي(تستEC) و PHگيري در يك استخر مناسب ضدعفوني شده با قارچ كش ها(بنوميل) قرار مي گيرد و سپس به مدت72 ساعت خيسانده شده كه هرچه بيشتر خيسانده شود محصول مفيدتر بدست مي آيد. مرحله ششم:بسته بندي در صورتي كه نياز به محصول كاملا خنثي داشته باشيم NPK(كود نيتروژن، فسفر و پتاسيم) بوسيله شستشو خارج نموده و پس از اطمينان و آزمايش محصول طبق استانداردهاي جهانيد از نظر PH،EC و FC(ظرفيت نگهداري رطوبت خاك)، محصول بدست آمده را در يك قالب 3030 سانتي متر به ارتفاع 20 سانتي متر با استفاده از پرس يك تني تحت فشار قرار داده و عمليات فشرده ساز يانجام مي شود كه اين بسته 5 كيلو گرم وزن خالص آن مي باشد. كه در مرحله بعد در بسته هاي پلاستيكي بسته بندي و بعد از برشور شيوه مصرف و برچسب وارد به مشتري عرضه مي گردد.
خلاصه در پرونده يافت نشد به تصوير شرح وتوصيف مراجعه شود.
موارد یافت شده: 22